Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2009

Παρουσίαση στην Ναυπακτία press


Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που δέχτηκα ένα email από τον εκδότη και διευθυντή της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας Ναυπακτία press (www.nafpaktia.com) κύριο Ανδρέα Σταυρόπουλο ο οποίος αφού ανακάλυψε το blog μου, μου εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να επισκεφτεί το μελισσοκομείο μου ενθουσιασμένος με τα όσα είχε διαβάσει και είχε δει μέσα από αυτό, αλλά και για να γράψει ένα μικρό άρθρο στην εφημερίδα του. Έτσι λοιπόν και έγινε και να σου ένα κυριακάτικο πρωινό βρεθήκαμε και οι δυο στα μελίσσια μου. Το τι ακολούθησε το φαντάζεστε δεν χρειάζεται να γράψω πολλά, ότι παθαίνει κάποιος που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τον θαυμαστό κόσμο των μελισσών, μαγεύετε. Στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας ο κύριος Σταυρόπουλος έκανε μια εκτενέστερη παρουσίαση των όσων είχε ζήσει και είχε δει στα μελίσσια μου με θερμά λόγια και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα γι αυτό μέσα από αυτή την ανάρτηση. Το ραντεβού μας εξάλλου έχει ανανεωθεί κατόπιν επιθυμίας του για τον τρύγο στα τέλη του μήνα οπότε και θα τα ξαναπούμε…….!!!

5 σχόλια:

chaniabee !!!! είπε...

Σου εύχομαι φιλαράκι και στους TAIMS NEW YORK να δούμε εσένα και τα θαυμάσια μελισσακια σου!!! Να σε καλά και καλούς τρύγους!!!

Hayati İnal(***) είπε...

Τρύγος είναι άφθονο Hayati İNAL ANTALYA Arıcı 07

Γιώργος από Χανιά είπε...

Μπράβο Σπύρο! Σου εύχομαι καλό τρύγο.

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Mπράβο Σπύρο και εις ανώτερα . Μπράβο και στον κύριο αυτόν που δεν μοιάζει με τους άλλους που βλέπουν μόνο φάρμακολογικά και τυχοδιωκτικά τους ερασιτέχνες μελισσοκόμους.

Και οπωσδήποτε καλούς τρύγους .

Σπύρος Σφήκας είπε...

Να είστε καλά παιδιά και ότι καλύτερο και σε σας!!!